Lipcontour en Volle Lippen

Lipcontour of lipliner

Met permanente make-up kan men lipcontouren mooi natuurlijk aanvullen of een extra accent leggen. Er kunnen ook correctie doorgevoerd worden waardoor de lippen een symmetrisch aanzicht krijgen.

Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipcontouur aan te brengen in de door jou gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lipliner die aansluit bij die van uw eigen lippen met als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick. Vooraf wordt de nieuwe lip lijn getekend en kan elk gewenst model en/of correctie worden aangebracht.

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

lippen contour

Opvullen gehele lippen (Full Lips)

Het volledig Inkleuren van lippen is een techniek die ook al een tijd bestaat in het vak van permanente make-up, In de Verenigde Staten wordt deze permanent make-up toepassing veel frequenter uitgevoerd!

De lippen worden volledig gepigmenteerd. Men hoeft dus geen lipstick meer te gebruiken en geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond.

Eenvoudigweg steeds mooi gekleurde lippen. Wil je toch een andere kleur voor een bepaalde gelegenheid, dan kan altijd nog lipstick aangebracht worden. Mensen die bijna geen rode lippen meer hebben kunnen kiezen voor een natuurlijke tint.

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

lippen volle

Bel gratis via ons Groen Nummer om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of neem contact op via het contactformulier

 

%d bloggers liken dit: