Littekencamouflage

Verschillende mogelijkheden van litteken camouflage

Littekens kunnen ontstaan door brandwonden, operatieve ingreep, ongelukken. Bij litteken camouflage kijken wij naar het soort litteken en welke kleuren er gebruikt kunnen worden om de camouflage toe te passen.

Het is altijd gemakkelijker een zone te verdonkeren dan te verlichten. Afhankelijk van de techniek die wordt toegepast, trachten wij tot dezelfde kleur te bereiken als de omringende huid. In de meeste gevallen zal na de behandeling er haast niets meer te zien zijn van het litteken. Soms kunnen alleen maar kleine verbetering aangebracht worden. Dit wordt vooraf goed toegelicht en doorsproken.

Voor litteken camouflage werken we steeds met een gratis intakegesprek.  Het gesprek dient  als kennismakingsgesprek om de mogelijkheden van de uitvoerig te bespreken en wat je mag verwachten. Je krijgt dan een beeld van het uiteindelijke resultaat, de duur en het aantal behandelingen die nodig zijn om een perfect resultaat te bekomen. Uiteraard verkrijg je ook een vrijblijvende prijsofferte.

Een goede voorbereiding voor de behandeling is noodzakelijk. Je weet hoe de behandeling zal verlopen en wat je moet verrichten als nazorg.

Een kleurentest wordt altijd bij de eerste behandeling uitgevoerd, zo krijgen wij inzicht hoe het pigment in de huid opneemt en om eventueel allergie uit te sluiten. Doordat de huid uit verschillende kleuren is opgebouwd, zijn meerdere behandelingen nodig om de juiste kleur te krijgen.

Na de behandeling, leggen wij jou uit hoe je thuis de na verzorging kan verderzetten. Je krijgt alle instructies, die je ook schriftelijk worden mee gegeven.

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

Litteken camouflage op een schedel van bijvoorbeeld een haarimplantatielijn of strook.
(zie foto)

Jpeg Jpeg

 

 

 

 

Hiervoor werken we uiteraard ook met een gratis intakegesprek of soms is het toesturen van een duidelijke foto voldoende om het werk te bespreken en toe te zeggen of niet. Tevens kunnen we tijdens het gesprek of afgeleid van de foto een prijs op maat maken.

Het litteken wordt weggewerkt met de schedelpigmentatietechniek, waardoor het litteken totaal of zo goed als totaal onzichtbaar wordt, Alles hangt af van het haar dat zich nog rond het litteken bevindt.  Door het pigmenteren van het litteken, worden haarstoppeltjes en korte haarstroken nagebootst, zodat je het verschil niet zal merken tussen uw eigen haar en de gepigmenteerde haarsimulatie.

Bel gratis via ons Groen Nummer 0800/82.918 om een afspraak te maken voor een gratis intakegesprek of neem contact op via het contactformulier

 

¨Maak hier een aanvraag tot afspraak en/of informatie¨
Wij contacteren jou zo vlug mogelijk op om verder af te spreken

%d bloggers liken dit: